+90 264 278 48 50

info@kromtech.com.tr

Sosyal Medya

UF Süzme Peynir

Süzme Peynir (UF Cheese) Teknolojisi

Günümüzde ultrafiltrasyon (UF) teknolojisiyle yapılan konsantre sütten peynir üretimi, dünyanın birçok yerinde farklı türde yumuşak peynirlerin üretiminde yaygın olarak kullanılmaktadır.
Bu peynir türlerinden biri de, Türkiye ve Orta Doğu’da her geçen gün daha da popüler hale gelen Süzme Peynir’dir.

Dünya genelinde bu ürün; “Danish Feta Cheese”, “Danish White”, “German White”, “UF Cheese” gibi farklı isimlerle anılmaktadır.
Yıllar önce yurtdışından ithal edilerek tanıtılan bu peynir, başlangıçta sınırlı bir ilgi görse de yerli süt endüstrimizin gelişimiyle birlikte bugün tamamen yerli üretim olarak hak ettiği konuma ulaşmıştır.

Süzme Peynir, orijinal Yunan Fetasına göre daha yağlı, daha pürüzsüz bir yapıya sahip olup, yüksek dilimlenebilirliği ile öne çıkar.

20 yılı aşkın membran filtrasyon tecrübemiz, güçlü teknolojik altyapımız, alanında uzman teknik ve idari kadromuz ile
hijyenik, sağlıklı ve yenilikçi gıda üretiminin öncüsü olmayı sürdürüyoruz.
Bu ileri teknolojiyi siz değerli üreticilerle buluşturuyor, süt ürünlerinde fark yaratan çözümler sunuyoruz.

Daha fazla bilgi ve demo üretim için bizimle iletişime geçebilirsiniz.