+90 264 278 48 50

info@kromtech.com.tr

Sosyal Medya

Yağ Standardizasyon Sistemi

Yağ Standardizasyon Sistemi

Süt ürünleri standardize edilirken ilk olarak krema separatöründen yağ ve süt ayrıştırılmaktadır. Prosesteki son ürünün içeriğine göre ürün tekrar birleştirilir. Ancak başlangıçtaki yağ içeriğinin tamamı tekrar eklenmemektedir; yalnızca sütün yağsız, yarım yağlı ya da tam yağlı olarak sınıflandırılması için (ya da farklı krema ürünlerinde gerekli yağ miktarı için) tam olarak gerekli olan seviyede eklenir.

Aynı şekilde yoğurt, peynir ve benzeri ürünlerde süt bir bileşen olarak kullanıldığında tam olarak gerekli yağ içeriğini elde etmek üzere kullanılır. "TSS" Yağ Standardizasyon Sisteminin ölçüm hassasiyeti rakiplerine göre önde olan avantajlarından sadece birisidir. Süt içeriğini eksiksiz ölçmek için en kaliteli markalarla donatılmış ekipmanları kullanıyoruz. Ayrıca süreci hesaplamak ve kontrol etmek için ise doğru sonuçlar veren yazılımları kullanarak, kesin sonuçlar elde etmenize yardımcı oluyoruz.

Sütün yağ oranının belirlenmesindeki kontrollü üretim takibi istenmeyen sapmalara hızlı bir şekilde müdahale etmenizi sağlar. Bu şekilde üretim alanından çıkan ürünlerde standardı yakalamış olursunuz. Bu da yüksek değere sahip krema gibi bileşenlerden tasarruf etmenizi ve böylece standardizasyon operasyonlarınızın maliyetlerinin düşmesi anlamına gelir.


Özellikler

Güvenilir son ürün ve hassasiyet

-Yüksek hassasiyet ile krema kaybını minimuma indirir ve maliyetleri düşürür
-Separatör kapasitesine göre uyumlu ve çeşitli kapasiteler
-Ürün kalitesi ve maliyet


Kapasite
5.000 ila 75.000 l/sa.

 

Uygulamalar
Süt ve krema, aromalı süt, fermente ürünlerde ve süt tozu üretiminde kullanılan süt, peynir sütü ve diğer süt ürünleri